Scandal

Adrenalinkata Yana – Sex Tape

Adrenalinkata Yana – Sex Tape

След секс скандала: Адреналинката Яна и бившият й годеник извадиха “кирливите ризи”

След секс скандала: Адреналинката Яна и бившият й годеник извадиха кирливите ризи

Бившата адреналинка Яна, която нашумя в последните дни с появил се в интернет домашен секс клип, открито обвини бившия си годеник Ивайло Христов за разпространението на скандалното видео.

Както е известно, двамата се разделиха в края на лятото, малко след като екс адреналинката роди сина им Емил.

Убедена съм, че именно Иво има пръст във всичко, което се случва в момента в медийното пространство. Това е някакъв вид отчаяние, последен опит да накараш човека, който не можеш да задържиш, да се чувства зле, колкото и ти самия. Още преди седмици получих заплаха от него, че притежава този клип и в най-скоро време ще го разпространи, но не вярвах, че ще го стори“, коментира Яна пред bTV в “Тази сутрин”.

Тя разкри и, че всички слухове за физическо насилие по време на връзката им са истина, като посочи, че притежава и съдебно медицинско удостоверение. Съвсем друга обаче е версията на самият Ивайло.

Пред BLife той посочи, че появата на скандалния порноклип най-вероятно е дело на Яна, която се опитва да произведе медиен шум около личността си, след като вече е започнала да залязва в общественото пространство.
Част първа: В банята….

Жалко е, защото я обичах, грижех се за нея и искам да бъдем семейство, а сега тя спекулира с всичко хубаво, което сме имали, за да е в светлината на прожекторите“, разкри модният дизайнер. Относно обвиненията за домашно насилие, заяви само едно – “делото не е приключило. Гледано е само на първа инстанция”. 

One thought on “Adrenalinkata Yana – Sex Tape

  1. A half hour later, I came back and he sends me a message saying, “It took you a long time to finish your shower. More often than not, a list of awards and achievements will make you come out as an intimidating, or worse, overbearing individual. Most people do not know how to use online dating for their benefit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.